Solceller


Bred erfaring med med solcelleanlæg
Hos DAHL'S EL har vi stor erfaring i installation af solcelleanlæg, både hos private, ved institutioner og erhvervsvirksomheder. Derfor har vi stor erfaring med solcelleanlæg i alle mulige variationer og størrelser. Når vi rådgiver lægger vi vægt på grundig forundersøgelse om forbrug, placering, servicemuligheder, æstetik,  sikkerhed i produktion og garantiforpligtelser. Herved sikrer vi den bedste løsning i hver enkel opgave.


I 2013 kom der nye regler for solceller, som har betydning for rentabiliteten af nye anlæg.
Hos DAHL'S EL er vi godt inde i de nye regler, og kan rådgive dig om dine muligheder og forskellige løsninger.

Du kan også selv læse mere om de nye regler for solceller 2013/14 her.Test af solcelleanlæg
Som en af de eneste virksomheder tilbyder DAHL'S EL nu også test og analyser af solcelleanlægs udnytningsgrad af solens stråler.
Ved brug af den nyeste teknologi foretager vi forskellige målinger og analyserer, både solcellernes og inverterens effektniveau og virkningsgrad.

Derudover foretager vi også rengøring af solcellerne, for at sikre at støv og skidt ikke hindre fuldt udbytte af den sol, der falder på solcellerne. Du kan også tegne en flerårlig serviceordning.Flere informationer?           

Overvejer du et solcelleanlæg? Eller har du allerede et solcelleanlæg, som du gerne vil have serviceret eller testet for effektivitet? Ring 7020 1043 idag og få en uforpligtende snak om behov og muligheder. Eller send os en mail på info@dahls-el.dk, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.